Skip to content

Sales Representative Amsterdam

Hybrid
  • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
€46,000 - €49,000 per yearSales

Job description

Wil jij deel uitmaken van een innovatief bedrijf dat de salonindustrie in Noord-Europa transformeert? Salonkee, een vooraanstaande speler in salonbeheersoftware, heeft onlangs €28 miljoen aan groeifinanciering binnengehaald en staat op het punt om nog groter te worden. Dit is jouw kans om aan boord te komen en samen met ons team te groeien!


Waarom Kiezen voor Salonkee:

  • Impactvolle Groei: Wij zijn op zoek naar getalenteerde Sales Representatives die willen bijdragen aan onze snelle uitbreiding. Jouw rol is cruciaal bij het uitbreiden van onze B2B-klantenkring en het promoten van onze geavanceerde software in salons.

  • Diversiteit Gewaardeerd: Bij Salonkee geloven we in diversiteit en unieke perspectieven. Heb je ervaring met cold calling of koude prospectie? Geweldig! Maar we moedigen ook nieuw talent met frisse ideeën aan om zich aan te sluiten.

  • Tech-Savvy Team: Affiniteit voor technologie en CRM-ervaring zijn als goudstof in ons team. Als tech-savvy individu ben jij hier op je plek.

Job requirements

Wat We Waarderen:

Bij Salonkee houden we van ambitie en drive. Als Sales Representative met eerder opgedane ervaring, ben je een probleemoplosser die floreert in een dynamische omgeving. Jouw vermogen om betrokkenheid te creëren en relaties op te bouwen, is essentieel terwijl we blijven groeien.


  • Open voor Iedereen: Ervaring met cold calling? Geweldig. Geen ervaring? Geen probleem! We waarderen frisse perspectieven en bieden ruimte voor groei.

  • Tech-Enthousiastelingen: Heb je affiniteit met technologie en ben je bekend met een CRM-systeem? Dat is een bonus! We verwelkomen tech-savvy teamleden.

  • Ambitieus en Zelfgemotiveerd: Wij zoeken mede-architecten van succes. Zelfmotivatie, commerciële flair, en het omarmen van doelstellingen zijn jouw troeven.


Wat Je Krijgt:

Bij Salonkee investeren we in jouw succes en belonen we je inzet:

  • Aantrekkelijk Salarispakket: Inclusief een bedrijfswagen, tankkaart, en een bonussysteem dat prestaties beloont.

  • Connectiviteit: Een mobiele telefoon met abonnement om altijd in verbinding te blijven.

  • Vrijheid en Flexibiliteit: In deze rol krijg je de vrijheid, verantwoordelijkheid, en flexibiliteit om jouw succesverhaal te schrijven. We geloven in samenwerken, groeien, en vooral, genieten van de reis!


Salonkee is een werkgever die diversiteit waardeert. We streven ernaar een divers en inclusief team op te bouwen, en we moedigen sollicitaties aan van mensen met allerlei achtergronden, perspectieven en vaardigheden. Samen creëren we een omgeving waar iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en in staat voelt om zijn authentieke zelf op het werk te brengen.

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable